lauantai 25. lokakuuta 2014

~ Edistystä



Moonan lempipaikka; keinu

 Heippa!

Maanantaina tulee kaksi viikkoa siitä, kun haettiin hiirut kotiin. Aika kuluu kyllä todella nopeeta! Kuten kuvista näkyy, tytöt tykkäävät paljon, kun saavat kiipeillä tuossa telineessä ja Moona tykkää tuosta keinusta paljon. Myöskin juoksupyörässä kaikki tykkäävät juoksennella ja siellä onkin ainakin kaksi hiirtä samaan aikaan. :D
Käsittelyssä ollaan kyllä edetty aika paljon. Nimittäin, kaikki kolme ovat uteliaita tapauksia, mutta siitä pari kolme päivää, kun ne kotiutuivat, niin ne olivat vielä aika arkoja tapauksia ja välillä kävivät vain nuuskimassa sormia ja pinkoivat pakoon. Niitä on käsitelty päivässä ainakin pariin kertaan; otettu syliin ja annettu ruokaa kädestä, jotta ne tottuvat. Tällä hetkellä, kun terraarioon laittaa käden, kaikki nuuskivat innoissaan (varsinkin ruoka-aikaan) ja esimerkiksi Tilda saattaa haistelun jälkeen kävellä itse kädelleni ja odottaa, että nostan sen syliini. Tänäänkin se vain istuskeli sylissä ja nautti rapsutteluista! :) Ovat siis tottuneet todella nopeasti käsittelyn myötä olemaan sylissä ja kiipeilemään paidan hihaa pitkin.
Meillä Tilda on se, joka on enemmän utelias ja uskaltaa tulla itse oma-aloitteisesti syliin. Stella taas on vähän arempi syliin tulemisen suhteen, mutta jos sen ottaa itse kädelle, niin se ei ole moksiskaan. Moona on sellainen, että se on vielä kaikista arin ja ei oikein pidä kädellä olemisesta, mutta ottaa esimerkiksi ruokaa kädeltä, jos sitä tarjoaa.

Tällaisia tapauksia meillä asustelee. Kaikki ovat yhtä ihania ja uteliaita hiiruja! Odotan innolla, että saan seurailla näiden kasvua. :)

Kivaa viikonloppua!

Terveisin, Julia.

2 kommenttia:

  1. Voi jestas kun ovat suloisia! Olen tässä jo parin kuukauden ajan miettinyt hiirien hankkimista, mutta ainakin vielä on ajatuksen tasolla.. :)

    VastaaPoista